За туристическа агенция Антеа
ПДФ Печат Е-мейл
Предлагаме широка гама от туристически услуги, свързани с организирането на Вашето пътуване, улеснявайки максимално подготовката и провеждането му и превръщайки го в незабравимо изживяване.
 
 
 
•за хотелско настаняване в България договорихме цени, по-ниски от тези, които бихте получили в хотела на рецепция;
•за пътуване със самолет ще сравним условията и маршрутите на всички представени в България авиокомпании и ще изберем за Вас най-оптималния вариант;
•за хотелско настаняване в чужбина систематизирахме информация и данни за повече от 60 000 хотела в цял свят, за да  предложим бърз отговор на всяко Ваше запитване, използвайки професионални резервационни системи и дългогодишни лични контакти;
•избрахме партньори по дестинациите, за да съчетаем прецизно  повече от един компонент, оформящ  туристическия пакет  като: чартърен полет, хотел, трансфер,  тур,  рент- а-кар.
•ще подготвим Вашия семинар, делова среща, презентация, коктейл или всяко друго фирмено мероприятие като предложим подходящото място според планирания бюджет.
•ще улесним подготовката и провеждането на Вашето пътуване като съдействаме и за всички допълнителни туристически услуги: застраховки, транспорт, визи, преводи и легализации на документи за пътуване.
Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че от 01.04.2010 за пътуване в чужбина е препоръчително да имате международна здравно осигурителна книжка.

 

 

Туристическа агенция Антеа ЕООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз № РКК - 01-5772, издаден от Държавна агенция по туризъм. Туроператорът е сключил застрахователен договор "Отговорност на туроператора" със ЗАД ДАЛЛ БОГГ: Живот и Здраве АД - полица номер 08000002977 валидна до 25.11.2018 год., съгласно чл. 42 от Закона за туризма.

  • Туристическа агенция Антеа, предлага широка гама от туристически услуги, свързани с организирането на Вашето пътуване, улеснявайки максимално подготовката и провеждането му.


 - хотелско настаняване в България на ниски цени

 - пътуване със самолет  - винаги най-оптималния за вас вариант

- хотелско настаняване в чужбина  - използваме професионални резервационни системи

- най-добрите партньори по различните дестинации, за да предоставим пълния туристически пакет - чартърен полет, хотел, трансфер,  тур.

- семинар, делова среща, презентация, коктейл или друго фирмено мероприятие

- и не на последно място - допълнителни туристически услуги като застраховки, транспорт, визи, преводи и легализации на документи за пътуване.

 


 

Снимки :

  •  ТО ТА Лиценз 29.09.2014 ТО ТА Лиценз 29.09.2014